SC GEOSAR INSTAL GRUP SRL-D initial si incepand cu luna Martie 2018 GEOSAR INSTAL GRUP  SRL a luat fiinta in luna iulie 2015 pentru a asigura servicii de calitate superioara clientilor care erau in cautare de astfel de servicii incepand cu executia instalatiilor si pana la servicii de comert responsabile si foarte bine definite si adaptate nevoilor clientilor.

Inca de la inceput ne-am propus sa devenim un partener de nadejde pentru clientii nostrii.

Avem contracte cu cei mai buni si mai mari si mai importanti furnizori de echipamente din tara reusind sa satisfacem cerintele si nevoile clientilor cu produse de calitate produse de firme cu renume in domeniu aceasta vazandu-se si in portofoliul nostru de produse .

Comercializam echipamente si materiale pentru instalatii de gaz , apa, canalizare, termice, ventilare si climatizare.

Am implementat un serviciu complet incepand de la consultanta ,oferte cu preturi corecte , livrare direct la beneficiar ,executia instalatiilor precum si oferirea garantiei aferente fiecarui produs.

Ne-am dezvoltat cu pasiune si profesionalism si ne dorim sa ajungem langa cei mai buni din domeniu. Nu e usor de realizat dar prin servicii de calitate, respect si profesionalism si alaturi de clientii nostrii vom reusi.

Galerie foto